Sök på leiab.se

Sök på leiab.se

Referenser

« Tillbaka till listan

Kv. Triton

Objektnamn
Kv. Triton
Kund
Peab Sverige AB
Byggår
2016
Fönstermodell
Stil
Plats/Län
Västmanlands län
Ort
Västerås
Adress
Öster Mälarstrands Allé
Typ
Nybyggnad
Antal produkter
565
Dolt dräneringshål
Nej
Hämta som pdf

Kv. Triton

Dansk design skapar ett unikt och hållbart bostadskvarter i vattennära läge i Öster Mälarstrand. Stadsdelen, som tidigare var en uppställningsyta för båtar, ska bli en livfull länk mellan grönområden, vattnet och andra delar av staden där det ska vara enkelt att gå och cykla.

Med höga ambitioner ska Öster Mälarstrand utgöra det senaste inom hållbart byggande, gröna gårdar, trähus, miljörum, solceller, bil- och cykelpooler. Inom ett par år förväntas det byggas minst 600 bostäder i det mycket populära området.

Kv Triton består av fyra hus och innehåller 101 st lägenheter och var inflyttningsklart i juni 2018.

Källa: tornet.se

De flesta fönstren är enluftare (980 x 980 mm) och (980 x 1480 mm) och (1480 x 1480 mm). Alla med kipp-drehbeslag för att få ett bra vädringsläge. De utåtgående fönsterdörrarna är helglasade.

I detta nybyggnationsprojekt ingår det även monterade mellanglaspersienner.

Alla öppningsbara fönster är av 2+1 för en god ljudreduktion.


I det nya bostadsområdet i Öster Mälarstrand finns det 7 fastigheter med fönster från LEIAB - Kajutan, Kv Sirenen, Kv Triton, Kv Poseidon, Kv Hydran2, Kv Skoltomten och Förseglet. Således finns det fler än 2000 fönster och fönsterdörrar från LEIAB i olika fastigheter på en relativt liten yta att beskåda.

Referensbilder

Produkter