Sök på leiab.se

Sök på leiab.se

Arbetssökande

Produktionen

Vi rekryterar löpande utifrån det behov av personal som vi har inom fönsterproduktionen. För närvarande är vi ca 120 personer inom fönsterproduktionen och då och då uppstår det en lucka som vi behöver fylla med ny personal. Vi har även en positiv trend med att öka kapaciteten och behöver även fylla på långsiktigt utifrån det.

Vi har kommit i mål med investeringsprogrammet att kunna fördubbla produktionskapaciteten. Nu har vi maskiner och utrustningar på plats för att kunna göra en utökning av kapaciteten mot dagens kapacitetsnivå. Arbetsstyrkan kommer att öka i takt med att vi ökar kapaciteten. På några års sikt kan det leda till ett rekryteringsbehov av 50-70 personer främst inom produktionen.

 

Administrationen (kontoret)

Just nu har vi inga lediga tjänster på kontoret. Men du har alltid möjlighet att skicka in en spontanansökan till vår HR-ansvarige Peter Hellenstierna, adress se nedan.

 

 

Hur du söker

Om du är intresserad av att arbeta inom produktionen är du välkommen att kontakta vår HR-ansvarige Peter Hellenstierna eller våra arbetsledare Kenneth Johansson, Kjell-Åke Johansson, Christian Ekström eller vår produktionschef Per Thuresson. Se kontaktuppgifter under Kontakta oss eller e-post enligt nedan.

Om du är intresserad av ett arbete inom administrationen (kontoret) är du välkommen att kontakta vår HR-ansvarige Peter Hellenstierna, vår försäljningschef Fredrik Adolfsson eller vår VD Johan Pettersson.

Du är även välkommen att skicka in din intresseanmälan eller ansökan via e-post till personerna nedan.

 

Peter Hellenstierna, HR/Personal: peter.hellenstierna@leiab.se 

Kenneth Johansson, Arbetsledare: kenneth.johansson@leiab.se

Kjell-Åke Johansson, Arbetsledare: kjelle.johansson@leiab.se

Christian Ekström, Arbetsledare: christian.ekstrom@leiab.se

Per Thuresson, Produktionschef: per.thuresson@leiab.se

Fredrik Adolfsson, Försäljningschef: fredrik.adolfsson@leiab.se

Johan Pettersson, VD: johan.pettersson@leiab.se

Produktbroschyr

Referenser i 30 orter

Film om fönster

Varför ska man välja fönster från LEIAB? Vad är det unika med våra produkter?

Film om fönsterdörrar

Med anodiserade gångjärn, som klarar hög vikt.