LEIABs fönster har en unik konstruktion

Har du upptäckt LEIABs olika fönstermodeller? LEIAB erbjuder svensktillverkade aluminiumfönster med träbeklädd insida sedan 1982 enligt fyra olika fönstermodeller. LEIABs fönster och fönsterdörrar finns i fler än 10 000 fastigheter i Sverige.

Unik konstruktion

I vår unika konstruktion, är den väderutsatta delen helt konstruerad i underhållsfri aluminium. Vi behöver därför inte använda impregnering för att skydda vår produkt mot röta. En miljövinst både för naturen och våra anställda.

Karm och ytterbåge, fönstrets mest utsatta del, är av aluminium med dräneringshål som förhindrar röta och ger lång livslängd. Den robusta aluminiumprofilen är en viktig del i konstruktionen, som ger stabilitet, och leder till minskat justeringsbehov efter montage.

LEIABs modell Epok visas ovan. I vår unika konstruktion, som ger produkten en livslängd på cirka 70 år, är den väderutsatta delen helt konstruerad i underhållsfri aluminium. Klicka på bilden ovan så får du mer information om LEIAB och om LEIABs produkter.

LEIAB Epok på Norra Hamngatan

Fastigheten på Norra Hamngatan 6 i Göteborg har fått nya fönster av LEIABs fönstermodell Epok. Det kommer förmodligen dröja många år innan nästa fönsterbyte. Klicka på bilden ovan så får du se fler bilder på fönstren på Norra Hamngatan.

Se vår hemsida - leiab.se

På vår hemsida www.leiab.se kan du hitta mer information om våra produkter. Det finns bl a 3D-modeller av fönster och fönsterdörrar, som gör att du kan zooma in och ut för att se olika detaljer, och snurra runt dem för att se in eller utsidan på produkten.

LEIAB erbjuder produkter med 2+1 eller 3-glas. Det kopplade fönstret med prestandafördelar avseende u-värde och ljudreduktion, eller 3-glas för fönsterputsning på endast 2 sidor.