LEIABs film om fönsterdörrar

LEIABs film om fönster som släpptes under första halvåret av 2015 har fått ett mycket positivt mottagande. Här kommer uppföljaren - filmen om fönsterdörrar. Syftet med båda filmerna är att på ett par minuter visa fördelarna med LEIABs fönster respektive fönsterdörrar. Klicka på bilden nedan så börjar filmen om fönsterdörrar.

Alla utåtgående fönsterdörrar från LEIAB levereras med lackerade gångjärn av aluminium i samma kulör som fönsterdörren i övrigt. Fönsterdörrarna har senaste året blivit en riktig storsäljare och levereras i fler än 5500 per år.

LEIAB erbjuder svensktillverkade aluminiumfönster med träbeklädd insida sedan 1982 enligt fyra olika fönstermodeller. LEIABs fönster och fönsterdörrar finns i fler än 10 000 fastigheter i Sverige.

Fördelar med LEIABs fönsterdörrar

Nedan sammanfattas några av fördelarna med LEIABs utåtgående fönsterdörrar

De lackerade gångjärnen i samma kulör som fönsterdörren i övrigt bidrar till att fönsterdörren får ett fint utseende.

Gångjärnen klarar av relativt stora vikter på dörrbladet. För många projekt är det stora krav på ljudreduktion och glasvikterna ökar. De gångjärn som LEIAB använder klarar av att bära de stora glasvikterna utan att hänga ner sig och klarar ljudreduktion Rw 42 dB.

Gångjärnen kan justeras individuellt både i höjdled och i sidled utan att dörrbladet hängs av. En fönsterdörr i normal storlek har 3 gångjärn. Ju större dörren är (och ju högre vikt den ska klara för dörrbladet) desto fler gångjärn.

Dörrbredden kan vara upp till 1100 mm och dörrhöjden upp till 2700 mm.

LEIABs justeringsanvisningar finns även som youtube-klipp, se www.leiab.se

Det finns även en förstärkt  infästning vid gångjärnet som gör att behovet av efterjusteringar är litet.

Uppdaterad hemsida

Vi har uppdaterat vår hemsida. Syftet med uppdateringen är att göra det enklare att hitta information om produkter, företaget och referensobjekt samt göra den bättre anpassad till de som använder mobiltelefoner och surfplattor.

Använd gärna den så kallade megamenyn i rubrikfältet längst upp på hemsidan som visar de olika produkterna under respektive produktmodell. Med hjälp av megamenyn är det enklare att både få en överblick av de olika produkterna inom produktmodellen, och välja rätt produkt för att få se detaljinformation om produkten.

Att hemsidan dessutom blivit snyggare är också en bra bonus.

Se vår hemisda - leiab.se

På vår hemsida www.leiab.se kan du hitta mer information om våra produkter. Det finns bl a
3D-modeller av fönster och fönsterdörrar, som gör att du kan zooma in och ut för att se olika detaljer, och snurra runt dem för att se in eller utsidan på produkten.

LEIAB erbjuder produkter med 2+1 eller 3-glas. Det kopplade fönstret med prestandafördelar avseende u-värde och ljudreduktion, eller 3-glas för fönsterputsning på endast 2 sidor.