LEIAB fönsters fabrik är redo för stora volymer

LEIABs fönsterfabrik är redo för stora volymer. Både stora volymer utifrån att vi kan tillverka ett stort antal produkter, men även stora volymer utifrån att produktens storlek kan vara av stort format.

Vårt omfattande investeringsprogram som pågått i snart tre år har avslutats sedan några månader tillbaka. Nu har vi byggnader och maskinpark för att kunna producera dubbelt så många fönster och fönsterdörrar mot produktionsnivån 2019. Det innebär 100 000 fönster per år mot tidigare 50 000 fönster per år. I den "byggboom" som rådde 2017 hade vi vid vissa perioder en leveranstid på mer än 25 veckor. Med den stora kapacitetsutbyggnad vi genomfört kommer vi kunna garantera leveranser av objektsanpassade produkter inom 7-10 veckor efter beställning under vad vi kan bedöma flera år framöver.

Stora fönster

I bilden ovan ses ett exempel på ett lite större objektsanpassat fönsterparti i form av ett kombinationsfönster i storlek 2500 x 2300 mm bestående av 4 luft i samma karm. Fönstret har levererats till ett nybyggt äldreboende i Tyresö.

Fabriksvisning

Det är roligt att så många har visat intresse för att komma och besöka oss för att bl a se hur fabriken och verksamheten utvecklats med nya produkter och många nya maskiner mm de senaste åren.

Det bästa sättet att se vår fabrik är naturligtvis att besöka oss. I tider av reserestriktioner, eller av andra orsaker till att resor inte kan genomföras, erbjuder vi dig en möjlighet att se en glimt av vår fabrik via ett filmklipp på vår hemsida.

Du hittar filmklippet under rubriken företaget och sedan under underrubriken fabrik på vår hemsida. Du kan även se filmklippet genom att klicka på bilden ovan. Filmen är ca 6 minuter lång och visar några glimtar från vår fönsterproduktion. Vi tror att en ren och snygg arbetsplats är grunden för att skapa en god arbetsmiljö, som i sin tur leder till ett gott arbetsresultat. En hög grad av automatisering leder till att vi kan tillverka fönster och fönsterdörrar med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt.

Fönsterbroschyr

Vår strävan är att du ska hitta all information om våra produkter och om LEIAB fönster på vår hemsida. I vissa sammanhang kan det dock vara bra att ha en tryckt broschyr. Vi har även en uppdaterad 12 sidig fönsterbroschyr om du önskar det. Hör av dig till sin säljkontakt så skickar vi dig det antal broschyrer som du behöver. Om du vill se innehållet i broschyren kan du klicka på bilden ovan och välja att öppna den som en pdf.

Utställningsmonter

Vi har tagit fram ett koncept med en utställningsmonter i form av ett kryss som vi kan erbjuda dig till vår självkostnad. Se bilden ovan där dock inte allt är färdigmonterat med spotlights. Det går att montera in fyra valfria produkter från LEIAB i montern. Den är främst avsedd för permanent placering, men det är även möjligt att montera ned/upp montern för olika mässor.

Fördelen med en monter är att det går att se och känna på produkterna i naturlig storlek.

Se vår hemsida - leiab.se

På vår hemsida www.leiab.se kan du hitta mer information om våra produkter. Det finns bl a 3D-modeller av fönster och fönsterdörrar, som gör att du kan zooma in och ut för att se olika detaljer, och snurra runt dem för att se in eller utsidan på produkten.

LEIAB erbjuder produkter med 2+1 eller 3-glas. Det kopplade fönstret med prestandafördelar avseende u-värde och ljudreduktion, eller 3-glas för fönsterputsning på endast 2 sidor.