LEIAB fönster inför QR-koder på alla produkter

Under september inför LEIAB QR-koder på alla fönster och fönsterdörrar. En etikett med en QR-kod kommer att fästas på insidan av alla karmar. Etiketten ska utformas och placeras så att den på bästa sätt smälter in i produkten.

Flera av våra kunder har efterfrågat möjligheten att få en QR-kod på alla produkter. QR-koden kan vara till nytta både vid mottagningskontroll, montering och inte minst för den boende.

Fördelen med QR-koden är att det snabbt och relativt enkelt går att få fram en specifikation på produkten. Genom att scanna koden med en sk smartphone får användaren i klartext fram produktens specifikation.

QR-koden

Exempel på innehåll som kan ses är fönstrets produktbeteckning, litterabeteckning, storleken på produkten och leveransdatum. Med denna information kommer det bli enkelt att snabbt och korrekt spåra en produkt om det exempelvis behövs reservdelar eller om det finns frågor kring fönstret eller fönsterdörren.

Har du upptäckt LEIABs olika fönstermodeller? LEIAB erbjuder svensktillverkade aluminiumfönster med träbeklädd insida sedan 1982 enligt fyra olika fönstermodeller. LEIABs fönster och fönsterdörrar finns i fler än 10 000 fastigheter i Sverige.

Se vår hemsida - leiab.se

På vår hemsida www.leiab.se kan du hitta mer information om våra produkter. Det finns bl a 3D-modeller av fönster och fönsterdörrar, som gör att du kan zooma in och ut för att se olika detaljer, och snurra runt dem för att se in eller utsidan på produkten.

LEIAB erbjuder produkter med 2+1 eller 3-glas. Det kopplade fönstret med prestandafördelar avseende u-värde och ljudreduktion, eller 3-glas för fönsterputsning på endast 2 sidor.