LEIAB fönster har många bilder på referensobjekt

LEIAB har kanske Sveriges största referensbibliotek av fönster? På vår hemsida kan du se bilder från fler än 1 200 fastigheter med fönster från LEIAB. Det finns adresser och GPS-koordinater på kartfunktionen till fler än 2 700 fastigheter. Med hjälp av kartfunktionen kan du söka fram referensobjekt som finns nära dig. Nu är det i och för sig inte viktigast att ha flest referensobjekt utan att det går att ha nytta av dem i olika sammanhang.

LEIAB erbjuder svensktillverkade aluminiumfönster med träbeklädd insida sedan 1982 enligt fyra olika fönstermodeller. LEIABs fönster och fönsterdörrar finns i fler än 10 000 fastigheter i Sverige.

Sök referenser

Vi har förbättrat sökfunktionen för referensobjekten och infört olika kategorier för objekten. Sedan tidigare kan du söka efter specifika fönstermodeller och på specifika orter eller län. Det nya är att du även kan filtrera bilderna utifrån bl a byggnadskategori (bostad, kontor, skola m fl) och i vilken fasad fönstren sitter i (puts, tegel, trä m fl). Det har aldrig varit lättare att söka fram referensobjekt med de fönster och fönsterdörrar från LEIAB som du är intresserad av.

Bilden ovan visar den nya sökfunktionen för referenser. Om du klickar på bilden kommer du till referenssidan på LEIABs hemsida och kan prova själv att göra sökningar.

Du väljer om du vill se referenserna i en lista eller på en karta. Det finns dessutom tre olika listor som visar referenserna med eller utan miniatyrbilder.

Fler än 2700 referensobjekt i kartfunktionen

De vita markeringarna i kartan visar var de 2 700 referensobjekten är belägna. Om det finns en kamerasymbol så finns det även bilder på fastighetens fönster och fönsterdörrar. Det är enkelt att zooma in och ut i kartfunktionen på LEIABs hemsida och bara att klicka på markeringen för att få mer information om referensobjektet.

140 referensobjekt i Malmö

Kartbilden ovan visar var de 140 referensobjekten i Malmö är belägna.

68 referensobjekt i Örebro

Kartbilden ovan visar var de 68 referensobjekten i Örebro är belägna.

103 referensobjekt i Uppsala

Kartbilden ovan visar var de 103 referensobjekten i Uppsala är belägna.

35 referensobjekt i Umeå

Kartbilden ovan visar var de 35 referensobjekten i Umeå är belägna.

Daggkåpan

Daggkåpan i Umeå är ett exempel på ett av de senaste referensobjekten som lagts upp på hemsidan. Nordfönster har för Daggkåpan genomfört ett fönsterbyte på drygt 1000 fönster till LEIABs modell Haga.

Referensobjekten presenteras i fliken referensinformation med ett antal basuppgifter såsom adress, fönstermodell och antal produkter samt för flertalet referenser även bilder. I fliken karta kan du snabbt se var referensobjektet är beläget.

Se vår hemsida - leiab.se

På vår hemsida www.leiab.se kan du hitta mer information om våra produkter. Det finns bl a 3D-modeller av fönster och fönsterdörrar, som gör att du kan zooma in och ut för att se olika detaljer, och snurra runt dem för att se in eller utsidan på produkten.

LEIAB erbjuder produkter med 2+1 eller 3-glas. Det kopplade fönstret med prestandafördelar avseende u-värde och ljudreduktion, eller 3-glas för fönsterputsning på endast 2 sidor.