LEIABs film om fönster

Varför ska man välja fönster från LEIAB? Och vad är det unika med LEIABs produkter? Det är två vanliga frågor som vi får från många nya kontakter bland arkitekter, byggare och fönsterbytare. Vi har sedan tidigare tagit fram ett faktablad med hårda fördelar med vår produkt och mjuka fakta om företaget. Vi har nu även kompletterat med en film om fönster. Syftet med filmen är att på ett par minuter visa fördelarna med LEIABs fönster. Klicka på bilden nedan så börjar filmen.

LEIAB erbjuder svensktillverkade aluminiumfönster med träbeklädd insida sedan 1982 enligt fyra olika fönstermodeller. LEIABs fönster och fönsterdörrar finns i fler än 10 000 fastigheter i Sverige.

Hårda fördelar och mjuka fakta

Det är inte alltid som filmen om fönster passar bäst. Ett faktablad med hårda fördelar med LEIABs produkt och mjuka fakta om företaget kan komma väl till pass. Om du klickar på faktabladet ovan så kan du läsa det enklare på vår hemsida.

En spännande fasad med fönster från LEIAB

Kvarteret Örbyhus på Teatergatan i Göteborg visar upp en annorlunda fasad med fönster från LEIABs modell Haga. En spännande arkitektur med vinklade burspråk som erbjuder samtliga lägenheter utblickar längs gatan. Om du klickar på bilden ovan får du se fler bilder på fönstren.

Se vår hemsida - leiab.se

På vår hemsida www.leiab.se kan du hitta mer information om våra produkter. Det finns bl a 3D-modeller av fönster och fönsterdörrar, som gör att du kan zooma in och ut för att se olika detaljer, och snurra runt dem för att se in eller utsidan på produkten.

LEIAB erbjuder produkter med 2+1 eller 3-glas. Det kopplade fönstret med prestandafördelar avseende u-värde och ljudreduktion, eller 3-glas för fönsterputsning på endast 2 sidor.