LEIAB erbjuder ny fönstermodell med dolda dräneringshål

LEIAB introducerar den nya fönstermodellen Royal i februari 2016. Den nya Royalmodellen har en stilren design med ett stort djup i profilen. Royalmodellen innebär även LEIABs första modell med dolda dräneringshål för att få en ännu snyggare produkt.

LEIAB erbjuder svensktillverkade aluminiumfönster med träbeklädd insida sedan 1982 enligt fyra olika fönstermodeller. LEIABs fönster och fönsterdörrar finns i fler än 10 000 fastigheter i Sverige.

Royal - stilren design med dolda dräneringshål

Royal bygger på Epokmodellen. Skillnaden designmässigt är att Epokmodellens allmogeinspirerade design för Royal är utbytt mot en rak och stilren design. Royal har även dolda dräneringshål.

Royal kan som med alla andra fönstermodeller från LEIAB erhållas antingen som 2+1 eller med 3-glas. Självklart finns även anslutningsspåren runt hela karmen för enkel och säker anslutning av fönsterbleck eller anslutningsplåt mellan produkter. Karmdjupet är 128 mm.

Prestandamässigt är Royal även lika med Epok och kan fås med u-värde ned till 1,0 och ljudreduktion upp till Rw 48 dB.

Royal är modellen som flera arkitekter efterfrågat med en stilren design och dolda dräneringshål. Kanske är en ny storsäljare född? Bilden ovan visar modell Royal med olika kulör på ytterbågen respektive karmen.

Om du klickar på bilden ovan kan du se fler bilder på produkter ur Royalmodellen och även hitta ritningar och annan dokumentation.

Royal - tvåluftare med mittpost

Bilden ovan visar Royal 2+1 i form av ett tvåluftsfönster med mittpost.

Royal - dolda dräneringshål och montering av fönsterbleck

Bilden ovan visar var de dolda dräneringshålen placerats samt var fönsterblecket kan monteras.

Se vår hemsida - leiab.se

På vår hemsida www.leiab.se kan du hitta mer information om våra produkter. Det finns bl a 3D-modeller av fönster och fönsterdörrar, som gör att du kan zooma in och ut för att se olika detaljer, och snurra runt dem för att se in eller utsidan på produkten.

LEIAB erbjuder produkter med 2+1 eller 3-glas. Det kopplade fönstret med prestandafördelar avseende u-värde och ljudreduktion, eller 3-glas för fönsterputsning på endast 2 sidor.