Ett LEIAB-fönster med slät utsida

Har du upptäckt LEIABs olika fönstermodeller? LEIAB erbjuder svensktillverkade aluminiumfönster med träbeklädd insida sedan 1982 enligt fyra olika fönstermodeller.

LEIABs fönstermodell Standard har en helt slät utsida av aluminium och finns i fler än 4 000 fastigheter i Sverige. Denna släta modell har vuxit i popularitet senaste året och blivit vald för ett antal "högprofilerade" byggnader.

Alviks Torn - landmärke i Bromma

För projektet Alviks Torn, som är ett nytt landmärke i Bromma, har Peab valt att använda totalt ca 1 800 produkter av fönstermodell Standard. Projektet ställde höga krav på bl a låga u-värden och hög ljudreduktion i kombination med unika lösningar på design och logistik.

Klicka på bilden ovan så får du ser fler bilder på fönstren i Alviks Torn.

Standard - lika populär nu som då

Standard är modellen som varit med sedan starten - den blir aldrig omodern. Designmässigt kännetecknas Standard av en slät utsida där karm, båge och glas ligger i samma liv. Stilrenheten och intrycket av enkelhet passar väl ihop med den moderna tidens design. Men även när trenden går i en annan riktning kommer Standard att vara lika inne. På ett funkishus från mitten av 50-talet känns det här fönstret helt rätt!

Se vår hemisda - leiab.se

På vår hemsida www.leiab.se kan du hitta mer information om våra produkter. Det finns bl a 3D-modeller av fönster och fönsterdörrar, som gör att du kan zooma in och ut för att se olika detaljer, och snurra runt dem för att se in- eller utsidan på produkten.